Waarom detoxen?

Elke dag wordt ons lichaam blootgesteld aan allerlei giftige stoffen, variërend van onder andere uitlaatgassen, bewerkte voeding, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Ons lichaam beschikt over een natuurlijk reinigingsproces waarmee schadelijke stoffen uit ons lichaam worden verwijderd. Als we een overvloed van deze giftige stoffen hebben kan ons lichaam deze niet meer afvoeren. Deze giftige stoffen worden opgeslagen in je vetcellen. Vervolgens kunnen deze toxische stoffen allerlei ziektes en aandoeningen veroorzaken.

 

De enige manier om van deze giftige stoffen af te komen is een detox te doen. Ook helpt deze detox van je suikerverslaving af te kicken. Deze kuur is een perfecte start voor het Kennismakingspakket of Reset Your Body pakket van Studio Pracht.

Isa’s Juicebar

Samen met mijn dochter Isa maak ik de sapkuurtjes. Ze wil zich graag voorstellen aan jullie.

Hallo ik ben Isa van Uden, samen met mijn moeder ben ik Isa’s Juicebar gestart. Ik vind het ontzettend leuk om juices te bereiden en mensen te laten proeven dat vers gemaakte juices super lekker, maar bovendien erg gezond zijn . Gezonde voeding is bij mij thuis heel normaal, mijn moeder heeft haar eigen praktijk Studio Pracht waarin ze cliënten begeleidt met een gezonde lifestyle en ze heeft een boek geschreven “Gezond eten moet een feestje zijn”. Ik merk dat dit laatste niet overal het geval is. Mijn doel is om mensen gezonder te laten eten. Daarin wil ik een begin maken met mijn overheerlijke juices. Laten jullie weten of jullie het lekker vinden? Gezonde groetjes Isa  xx

IN HET KORT

4-days detox van Studio Pracht

Wil je je lichaam weer in balans brengen? Bestel dan een 4 daagse detox en krijg meer energie. Deze kuur bevat:

  • 4 verschillende ontbijt-juices
  • 4 verschillende lunch-juices
  • 4 verschillende mini-juices perfect als tussendoortje
  • 4 verschillende detox soepjes voor het diner