ERVARINGEN VAN MIJN KLANTEN

Hoe vertel je een 16 jarige dat de lekkere dingen van het leven er voorlopig niet in zitten? Geen pizza’s, ijsjes, worstenbroodjes, chocola enz enz….. Kort gezegd: geen tarwe en geen suiker.

Nou, laat dat maar aan Judith over van @studio_pracht. Ze is orthomoleculair voedingstherapeut. Een cliënte noemde haar en ik voelde gelijk dat we bij haar aan het juiste adres zouden zijn voor mijn jongste. De motivatie voor school was al langere tijd dramatisch en zelfs leuke dingen kostten veel moeite. Ze was niet vooruit te branden. Een half jaar ijzer tabletten en vitamine d verder op advies van de huisarts, was er weinig verbetering.

Uit het uitgebreide bloedonderzoek dat Judith liet doen, bleek dat haar darmen niet naar behoren functioneren en onvoldoende in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen.
Een van de oorzaken is stress. Deze heeft ze in de Corona tijd zeker ervaren, met de omslag van thuis zitten naar het moeten leren en maken van toetsen.

Ik had al het bange vermoeden dat het aan haar darmen lag en dat suiker en tarwe in de ban moesten. Maar Judith bracht de boodschap heel positief. Ze legde niet de nadruk op wat niet meer kon, maar legde uit wat het haar zou opleveren: meer helderheid, motivatie, levenslust en energie.

Het scheelt dat mijn jongste en ik al een poosje bezig waren met gezonder eten en ons hadden bekwaamd in zelfgemaakte haverkoekjes, zelfgebakken brood en amandelbrood. In combinatie met supplementen zal ze weer in haar kracht komen.
Ik merk nu al verbetering, na 3 weken gezond eten en supplementen. Ze is opener, vrolijker en heeft wonderbaarlijk genoeg minder stress. Terwijl ze morgen begint aan haar eindexamen.
Veel dank aan Judith! ❤️

Ik deel deze ervaring omdat hooggevoelige mensen eerder last lijken te hebben van ongezonde voeding.

Ook ik gedij stukken beter met weinig suiker en tarwe. Ondanks dat ik dit vaker heb gedaan, lukt het me niet om dit vol te houden. Ik doe nu mee met mijn dochter en voel me fitter en helderder in mijn hoofd. Zo fijn!

Susanne Eijssen

Ik had veel last van mijn hormonen. Met name in de week voor mijn menstruatie voelde ik me somber en soms zelfs depressief. Met het ouder worden, merkte ik dat ik ook naast mijn (pre)menstruatieweek last kreeg van stemmingswisselingen, waar ik geen grip op kreeg. Ik kon me uitgeput voelen terwijl daar geen concrete aanleiding voor was. Hoewel ik naar mijn idee altijd al gezond at, ben ik me gaan verdiepen in de theorie die Judith beschrijft en omdat het voor mij logisch klonk (en ik niks te verliezen had), ben ik de manier van eten gaan uitvoeren. Ik ben geen fan van koken, maar de moeilijkheid viel me alles mee. Simpele, maar heel lekkere gerechten!

Na 3 weken begon ik te merken dat ik me fitter en vrolijker ging voelen. Na verloop van tijd werd ook de wisselingen in stemming en de somberheid rond mijn menstruatie minder. Ik ben na 12 weken niet gestopt, maar heb het eetpatroon mezelf eigen gemaakt. Nog steeds geniet ik iedere dag van het heerlijke eten en iets anders komt er bij mij niet meer in.

Als ik een minpuntje zou moeten noemen, is het tijd en geld. Het kost even wat tijd om het ‘anders koken’ onder de knie te krijgen (m.n. Boodschappen en voorbereidingen) en ik ben wel een stukje duurder uit dan voorheen. Voor mij beide geen reden om terug te gaan naar ‘t ouwe’.

Esmee, 40 jaar

Door Studio Pracht heb ik mijn lichaam leren voeden in plaats van vullen. De menu’s zijn makkelijk te bereiden en smaken heerlijk, ik heb geen hongergevoel gehad. Ik ben mijn overtollige kilo’s kwijt en mijn klachten door de ziekte van Lyme zijn aanzienlijk verminderd. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik het 12 weekse programma heb gevolgd.

Marij, 69 jaar

De afgelopen 5 jaar jaar had ik last van extreme pijnen rondom mijn menstruatie. Endometriose was uiteindelijk de diagnose. Op advies van Judith ben ik begonnen met mijn voeding aan te passen en ben ik 3 maanden professioneel en intensief begeleidt, met als resultaat dat mijn hormoonhuishouding en energiebalans is drastisch verbeterd en de pijn enorm is verminderd. Endometriose een chronische aandoening, maar nu prima om mee te leven.

Marleen

Na een lange reis in Azië en Australië zat ik minder lekker in mijn vel en merkte ik dit ook aan mijn lichaam.

Na de uitslagen van de EMB test leerde Judith mij over voeding, suppletie en een gezonde mindset met minder stress. Ik merkte al vrij snel een verschil in mijn energie niveau, waardoor ik in plaats van op de bank hangen zin kreeg om te gaan sporten en creatief bezig te zijn. Mijn darmen zijn niet meer van streek en ik zit beter in mijn vel.

Judith gaf mij direct een veilig gevoel. Voor mij was dit echt veel meer dan een simpel bloedtestje. Ze heeft mij enorm geholpen en ook na de test kon ik bij haar terecht met vragen.

Inge

Judith is enthousiast, vakbekwaam en professioneel. Kortom ze verstaat haar vak! Ik vind het prettig dat ze door vele bijscholingen up to date blijft.

Marcel Balkestein (Hockey)

En de reden dat ik graag bij je kom voor een behandeling is dat je sowieso goed behandeld en altijd spontaan en gezellig bent. Je bent een leuk persoon om naar toe te gaan, waardoor de behandeling een stuk leuker is.

Vlado Petrovic (Voetballer, Model & DJ)

To be able to perform at my best, my body has to feel at it’s best and this why i choose Judith van Uden.

Alexa Garavini Larkin (Springruiter)

Ik voel me weer nieuw nadat ik bij jou ben geweest.

Kemy Agustien (Voetballer)

patricia

Heel hartelijk bedankt voor jouw positieve, enthousiaste, wijze, lieve, leergierige begeleiding!
Zoals ik al appte: ben ik erg blij dat ik jouw hulp heb ingeroepen. Ook ben ik er weer wijzer en slanker van geworden.
Heel veel suc6 met “Studio Pracht”. Jij zal nog vele mensen blij gaan maken.

Patricia

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?