Make the switch!

Snel afvallen, fitter en energieker worden en ook nog eens centimeters buikomvang verliezen? Dit kun je binnen 10 dagen bereiken met Fittergy Sportvasten. Met dit unieke trainingsprogramma van Fittergy, train je onder begeleiding van Studio Pracht om jouw lichaam in 10 dagen te switchen van suiker naar vetverbranding.

Kom je niet uit de buurt? Geen probleem!
D
e gesprekken kunnen ook plaatsvinden via telefoon, Facetime, Whatsapp en alle formulieren ontvang je per mail.

Van suiker naar vetverbranding

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat overgewicht zorgt voor allerlei verstoringen in het lichaam, daardoor nog lastiger om overtollige kilo’s kwijt te raken. In tijden van voedseloverschot slaat het lichaam voedingsstoffen op en in tijden van voedseltekort maakt het lichaam brandstof vrij voor de spieren en andere weefsels.

Veel mensen met overgewicht hebben hun systeem zodanig in de opslag- en suikerstand gekregen, dat een normaal dieet en regelmatig sporten alleen niet meer voldoende zijn om te switchen naar vetverbranding. Hierdoor is het lastig voldoende af te vallen en voelt men zich minder vitaal. Het insulinegehalte blijft te hoog en het gehalte aan hormonen die vet vrij maken blijft te laag.

Sportvasten is een 10 daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het gebruik van vet in plaats van suiker. Dit is dan ook de meest belangrijke verandering in het lichaam tijdens de kuur, want als vetverbrander hou je sport langer vol, voel je je fitter in het dagelijks leven, herstel je sneller en heb je minder suiker en koolhydraten nodig. Sportvasten is daarom de ideale methode voor mensen met een actieve levensstijl die door middel van sport resultaat willen behalen.

De meeste vrouwen verliezen tijdens de kuur in 10 dagen 2 tot 4 kg lichaamsgewicht, mannen 3-6 kg. Gewichtsverlies is echter een bijeffect van deze turbotraining. De switch van suiker naar vetverbranding is de essentie van Sportvasten, omdat deze ervoor zorgt dat de verloren kilo’s er ook in de toekomst afblijven. Alle factoren die de vetverbranding stimuleren zijn in Sportvasten samengebracht om zoveel mogelijk resultaat te behalen in een zo kort mogelijke periode. Een combinatie van intensieve duurtraining, sapvasten en intelligent en innovatief samengestelde voedingssupplementen en voedingskeuzes zijn daarbij de belangrijkste peilers.

Sportvasten heeft dus niets met een dieet te maken, het is een duurtrainingsprogramma waarbij we beogen de stofwisseling te veranderen. Dit is voor recreatief sportende mensen aantrekkelijk, maar ook voor prestatiesporters waarbij lichaamssamenstelling van groot belang is. Wielrenners, tennissers, vechtsporters, voetballers en hardlopers kunnen nadelen ervaren van teveel vetmassa.

Na 10 dagen Sportvasten heeft je lichaam de switch van suiker –naar vetverbranding gemaakt. Je bent een paar kilo afgevallen, je buik is platter, je sportprestaties zijn verbeterd en je voelt je waanzinnig fit en energiek. Met Keep The Switch kun je deze resultaten voor een lange tijd makkelijk onderhouden zonder je lifestyle rigoureus te veranderen.

Heb je eenmaal de 10-daagse kuur een keer gedaan, dan kun je spelen met minikuren van 1 vastendag (resetdag) om de vetverbranding te onderhouden of opnieuw te activeren.

IN HET KORT

  • Kennismakingsgesprek
  • 1 consult
  • 10 dagen begeleiding
  • Suppletie
  • Urine strips
  • Boek met eetschema’s

* Het bovenstaande pakket is uit te breiden met een EMB bloedtest, sapkuur of sportmassage
(klik op het onderwerp voor meer informatie)